Китайські інтернет магазини - огляд найкращих з доставкою в Україну

Найдешевші інтернет магазини Китаю

Привіт всім читачам блогу відгуків про товари та послуги в Україні!

Хочу Вам запропонувати список найкращих інтернет магазинів Китаю, де можна замовити товари з безкоштовною (або просто вигідною) доставкою в Україну, а також поділитись з Вами своїм особистим досвідом та враженням від купівлі товарів в Китай-шопах.

Отже я розповім про 8 китайських магазинів з доставкою в Україну


    8 найкращих китайшопів з доставкою товару в Україну
  1. AliExpress
  2. GEARBEST
  3. Tynedeal
  4. BANGGOOD
  5. BUYINCOINS
  6. CHINAVASION
  7. DHGATE
  8. IBUYGOU

Тепер докладніше про кожен з них. 
Отже, пропоную почати з самого популярного і дешевого магазину з безкоштовною доставкою з Китаю!

ALIEXPRESS - Великий асортимент, низькі ціни та безкоштовна доставка з Китаю


AliExpress - Це своєрідна оптово-роздрібний збірник з китайських інтернет-магазинів і приватних продавців, які пропонують одяг, взуття, косметику, техніку, електроніку, товари для дітей та творчості. Ціни переважно дуже дешеві.

Аліекспресс доставка з Китаю в Україну
AliExpress
Сайт має дуже простий та зручний пошук, але треба включити фільтри. Без них за запитом «мереживні серветки» інтернет-магазин вихлюпне все мереживо, що у нього є, включаючи мереживні фіранки, тасьму і колготки та інше. 

Як і в більшості китайських магазинів на AliExpress небезпечно купувати техніку та одяг дешевше 500 грн. так як є великий ризик купити товар низької якості. Але є і бренди-виключення, наприклад бренди Artka і Lenovo можна купити за дуже низькою ціною та з непоганою якістю. 

Перевага Аліекспресс - Ви можете придбати товар на дужу маленьку суму (навіть менше 100 грн.) та при цьому замовити безкоштовну доставку з Китаю в Україну. Але не раджу забувати про "підводні камені" купівлі в АліЕкспрес, про які я розповім в окремої статі. 

Як зробити вдалу покупку на Аліекспресс та не купити "непотріб"

З власного досвіду раджу завжди приділяти увагу рейтингу продавця та читати відгуки інших  користувачів, в цьому полягає запорука вдалої покупки на Aliexpress. Іноді один і той же товар може відрізнятися за вартістю в двох продавців, але вибору потрібно робити керуючись не більше дешевої ціною, а рейтингу і кількості продажів у покупця в якого Ви плануєте придбати товар. Також раджу уважно переглянути розміри фото товару, але продавці завжди розміщують хороші картинки, які - на жаль - не збігаються з реальністю. 

Підсумуємо: Аліекспресс - це китайській магазин не робить закупівлю значна частина дрібного бізнесу в Україні, та перепродає їх вже в нашій країні дорожче, але все одне дешево за нашими "мірками". 

Валюта та мова магазину Аліекспресс 

Основна валюта на AliExpress - долар США, але Ви можете обрати наші українські гривні. Сайт відкривається англійською мовою, але Ви можете обрати російськомовний інтерфейс 

Доставка товару в Україну

Продавці на AliExpress найчастіше здійснюють безкоштовну доставку товару з Китаю в Україну державною поштою (посилка може дійти як за 2 тижні, так і за декілька місяців), або EMS (10-20 днів) та SPSR (7 днів). Дві останніх доставки платні, та вартість доставки залежать від вартості замовлення. Я користуюся звичайно безкоштовною доставкою, але якщо ви замовляєте щось дорожче та Вам треба отримати посилку терміново - можна витратитися на платну доставку. Варто пам'ятати, що якщо ви не отримуєте товар - Аліекспресс поверне Вам гроші, так що критичної необхідності користуватись платною поштовою службою немає сенсу.

Захист покупців AliExpress 

В AliExpress діє програма Захисту прав покупців: поки Ви не підтвердили отримання товару, ваші гроші зберігаються у компанії. І тільки після того, як Ви отримаєте з пошти Вашу покупку, продавець отримує кошти. Наприклад бувають випадки, коли за 2 місяці товар не прийшов, та покупець отримує повернення коштів, а тільки потім приходить товар. Так що в загальному, система добре захищає покупців.

GEARBEST - Смартфони, планшети, на інші гаджети, оптом та в роздріб, бувають хороші акції

GEARBEST - Коли шукаєш недорогий та функціональний смартфон, варто звернути увагу на цей сайт. Але, крім електроніки, там можна знайти все що завгодно від авто до товарів для
GEARBEST - Коли шукаєш недорогий та функціональний смартфон, варто звернути увагу на цей сайт.
GEARBEST
саду, від одягу до товарів для спорту та туризму. Вибір дійсно дуже багатий та ціни приємні. 

Замовити можна не тільки "готові" товари, так і комплектуючи. Так я, наприклад, замовив на цьому сайті карту пам'яті та остався дуже задоволений якістю товару. 

Валюта та мова магазину GEARBEST 

За замовченням, магазин відкривається російською мовою та з цінами в рублях та з доставкою в РФ. Мову магазину можна змінити на українську. Також відразу радимо змінити умови доставки та ціна на "доставка в Ukraine", ціни в USD (найбільш актуальні ціни саме в доларах США). Як це зробити показано на фото. Тоді товари з Китаю будуть доставлятись за замовченням в Україну

Доставка товару GEARBEST в Україну

Карта пам'яті, яку я замовив, прийшла за 24 дні безкоштовною доставкою поштою. До речі, при реєстрації мені нарахували додаткові бонуси, якими я можу скористалися при наступній купівлі. А в загалі, якщо Ви обираєте платну ті більш швидку доставку, чим вище вартість товару, тим дешевше кур'єрська доставка (при великій покупці плата за кур'єрську доставку взагалі відсутня).


TINYDEAL.COM - електроніка, одяг, для будинку, безкоштовна доставка з Китаю

Tynedeal відрізняється від інших китайських магазинів більш нижчими цінами, але і не особливо серйозним захистом покупця (тому найкраще розплачуватися на сайті системою
Tynedeal відрізняється більш нижчими цінами
Tynedeal
PayPal, перед якою китайські продавці тремтять, і ризик отримати бракований товар суттєво знижується).

Валюта та мова сайту TINYDEAL

За замовчення, при відкритті сайту, Вам пропонують інтерфейс англомовний, ціни в доларах, та доставку в Сполучені Штати. Для доставки в Україну, Вам необхідно обрати нашу країну у лівому верхньому меню (показано на фото). Україномовного інтерфейсу для сайту немає, тому Ви можете користуватись англомовною або російськомовною версією. Валюту краще залишити долар США, ціни в доларах найбільш актуальні 

Доставка товару з TINYDEAL в Україну

При замовленні з Tynedeal радимо не поскупилася та замовити доставку зареєстрованим повітряним листом за 2 долари, замість безкоштовної доставки. Так, якщо посилка Вам не дійде, наприклад загубиться на пошті, Ви зможете пред'явити це магазину, так як у вас буде номер відстеження . У мене був негативний досвід замовлення светри за 8 доларів, який я так і не отримала, а Tynedeal запевняв що все відправив. Куди подівся товар - втратили на пошті, чи то магазин обдурив, так і залишилося для мене таємницею.

BANGGOOD - Аналог aliexpress - великий асортимент, безкоштовна доставка, дешевий магазин

BANGGOOD - ще один інтернет-магазин Китаю з великою кількістю дешевої техніки (одягу, взуття та багато чого іншого). Якщо Вам не подобається АліЕкспрес, - BANGGOOD це прекрасна його альтернатива! 

BANGGOOD інтернет-магазин з великою кількістю дешевої техніки
BANGGOOD
Ціни тут трохи дешевше, ніж на Dealextreme і Gearbest, але немає якісних світових брендів. Та ще один мінус - відгуки, зазвичай написані англійською мовою. 

Валюта та мова сайту BANGGOOD 

Україномовної версії сайту немає, але можна скористатись англомовною або російськомовною. Доставка за замовченням обирається в Україну, ціни в доларах США, курс приблизно рівний комерційному курсу в Україні 

Доставка товару в Україну 

Коли я замовив цифрову камеру, я обрав доставку звичайною поштою. Все прийшло в акуратній захисній упаковці, протягом місяця. Крім того, я отримав купон на знижку, який в достатку надає інтернет-магазин, як і всілякі інші конкурси.

BUYINCOINS- аналог aliexpress, багатий асортимент та безкоштовна доставка з Китаю в Україну

BUYINCOINS - Це улюблений магазин моєї знайомій, саме вона порекомендувала мені його, отримавши за це додаткову знижку на своє замовлення. Основна відмінність цього китайського інтернет-магазину - власні віртуальні монети, які називаються "coins".  Coins можна отримати
відмінність цього китайського інтернет-магазину - власні віртуальні монети, які називаються "coins"
BUYINCOINS
не тільки за рекомендацію магазину власним знайомим, а ще за написання відгуків, заповнення додаткової інформації. 

Часто вона замовляла в цьому магазині дрібну техніку, аксесуари для смартфону, шпильки для волосся та подібні речі, один раз зробила оптовий замовлення на 100 газових шарфиків (для корпоративу на роботі). Ціни виявились трохи дешевше, ніж на Аліекспресс.

Валюта та мова сайту BUYINCOINS

За замовченням при переході на BUYINCOINS мова обирається російська (але можна обрати англійську), валюта - українські гривні (ціни перераховуються приблизно по ринковому курсу в Україні). 

Доставка товару BUYINCOINS в Україну 

Buyincoins здійснює безкоштовну доставку з Китаю в інші держави, а якщо Ви замовили понад приблизно 800 гривень, то Вам дають трек-номер, за яким можна відстежити замовлення. Термін безкоштовної доставки замовлення в Україну від 2 тижнів  до 2 місяців. Але Ви можете обрати кур'єрську доставку EMS за додаткову плату.

CHINAVASION - Китайський супермаркет електроніки, аналог Aliexpress 

CHINAVASION - це китайський інтернет магазин з різноманітними електротоварами. В асортименті є багато смартфонів, ноутбуків, планшетів, ТВ, камер, систем відеоспостереження та іншої електроніки. 
CHINAVASION - китайський інтернет магазин з різноманітними електротоварами
CHINAVASION

Оптовикам гарантуються знижки (відсотків на 20 менше роздрібних) і особливі умови співпраці. На будь-який гаджет дається гарантія 12-місяців. На сьогодні в магазині зареєстровано понад 380 тисяч клієнтів, що створюють позитивні відгуки Chinavasion. Сайт був запущений в 2005 році гонконгської компанією, яка стала першою «інтернет-фірмою» з Китаю, що працює з іноземними клієнтами в режимі B2B.

Валюта та мова сайту CHINAVASION 

На сайті можна обрати українську мову. Але ціни краще залишити в американських доларах, автоматичного перерахунку в українські гривні на сайті на жаль не має. 

Доставка товару CHINAVASION  в Україну 

CHINAVASION доставляє товари в Україну та інші країни. Вартість доставки залежить від того, скільки продуктів Ви хочете придбати, від способу доставки і країни призначення. Таким чином, в нашій системі Ви завжди можете перевірити всі деталі по доставці і вибрати найкращий варіант. Також можлива доставка Дроп-шип. 

DHGATE - купити оптом електроніку, товари для краси та здоров'я з Китаю

DHGATE - це інтернет-майданчик оптових і роздрібних продажів. Заснований в 2004 році та є одним з найперших майданчиків для експорту товарів з Китаю в інші країни. 

DHGATE - це інтернет-майданчик оптових і роздрібних продажів
DHGATE
Оптовий магазин DHgate створює грані умови для малого та середнього бізнесу. Сайт пропонує близько 25 000 000 товарів та 900 000 продавців здійснюють активну торгівлю на майданчику.

Величезний вибір та оптові ціни дозволяють всім власникам малого та середнього бізнесу обрати та отримати товари за найнижчою ціною не прямо з дому.

Валюта та мова сайту DHGATE 

За замовченням сайт відкривається російською мовою, можна обрати англійську мову, а також зробити переклад сайту за допомогою Google. Ціни всі в американських доларах. 

Доставка товару DHGATE в Україну 

Безкоштовна доставка є. Основні види доставки в Україну це EMS та China Post. Для платної доставки вартість і терміни індивідуальні, доставка в Україну може займати від 2 до 30 днів, в залежності від компанії-перевізника.

IBUYGOU -  смартфони Xiaomi з доставкою із Китаю

IBUYGOU - спеціалізується на продажу смартфонів Xiaomi в європейські країни. Магазин також має ремонтні центри для зручності клієнтів, а також склад в ЄС. Крім того, відповідно
IBUYGOU - спеціалізується на продажу смартфонів Xiaomi
IBUYGOU
до вимог клієнтів, IBuygou створила склад та філію в Іспанії, Барселоні. Тому обрати смартфон в IBUYGOU це правильний та безпечний вибір.

Валюта та мова сайту IBUYGOU 

Сайт відкривається англійською мовою та з цінами в доларах США. Але, я думаю, що на сьогодні більшість українців добре розуміють англійську мову, тому це не є проблемою. 

IBUYGOU - Доставка товару в Україну 

iBuygou працює великою кількістю кур'єрських служб які доставлять Вашу покупку з Китаю в Україну, та забезпечує кращий логістичний сервіс. iBuygou співпрацює з такими кур'єрськими службами як DHL (доставка в Україну за 3-5 днів) та "Free Airmail"  (доставка в Україну приблизно за 30 днів). 




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кредит під 0 відсотків онлайн - де отримати

Купити ноутбук дешево - покупки в Китаї огляд та відгуки